Zelf opgeleid worden tot Sales Trainer?

 

SALESTRAINER WORDEN?

 

Kijk, iemand iets leren is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd.

Als trainer moet je om te beginnen graag met mensen werken. Ook geduld is een mooie eigenschap want bij leren gaan mensen  buiten hun comfort zone. Iets weten en ook kunnen is één, echter datzelfde overbrengen op iemand anders is een andere zaak. Trainen is een vak en het geeft veel voldoening weet ik uit eigen jarenlange ervaring.

Het vak van salestrainer B2B betekent dat je met cursisten aan de slag gaat binnen zesdaagse sessies gedurende negen maanden. Dit om het commercieel communiceren richting klantgericht denken-en-handelen om te zetten. De trainingen van SiS Training gaan over GEDRAGSHOUDING en deze bij cursisten zó veranderen dat de verkoper (meer) krijgt wat hij graag wil; zakelijke relaties met omzet. Dit is niet makkelijk maar met onze trainingen prima te doen.

Omdat dit een mooi vak is en ik (67 jaar) er toch een keer mee ga stoppen, wil ik graag belangstellenden uitnodigen om deze opleiding bij SiS Training te volgen en zélf salestrainer te worden.

Daarvoor worden natuurlijk naast de cursuswerkboeken, óók het werkboek aangaande didactiek gebruikt. De complete opleiding omvat 15 hele dagen over een periode van 3 maanden. 

Als je graag meer zou willen weten, nodig ik je uit mij te bellen. Een mailtje mag ook.

Tijdens kantooruren het nummer van kantoor Den Bosch 073-7519 547 of mijn mobiele nummer 06-1980 1986.

Mailadres is bartsterk@sistraining.nl 

Graag tot horens. Bart Sterk