INSTALLATIE EN SERVICE MONTEURS  Klantgericht Communiceren & Conflict Hantering

Voor wie is de open training Communicatieve gedragshouding voor vaktechnische monteur bij uitstek geschikt?

  • Uw buitendienst/service-monteurs hebben frequent klantcontact en u beseft dat zij hét after-sales-visitekaartje zijn, en dus het verlengstuk van uw sales.
  • Uw technisch binnendienstmedewerkers/ vakinhoudelijke specialisten hebben met regelmaat buiten het bedrijf klantcontact en u vindt dat zij een representatieve taak hebben naast het technisch vakinhoudelijke gedeelte.

Wat leert men

  • Dag 1: Klantgerichte gedragshouding, versterking van de persoonlijke invloed op vertrouwensrelaties en dus het gunning-proces met klanten.
    Het nemen van proactieve verantwoordelijkheid in relatie tot klantgerichtheid. Vergroting van het besef dat monteurs de “ogen en oren” zijn, en dat zij mede verantwoordelijk zijn voor het klantenbehoud. Versterking van de motivatie voor monteurs en de werkzaamheden in samenhang met het elimineren van excuses-gedrag.
  • Dag 2: Verdieping communicatie en conflicthantering
    Enthousiasme ontwikkelen voor contactkwaliteit-verbetering. Achterhalen van klantinformatie met betrekking tot het werk. Het leren herkennen van koopsignalen van de klant zodat een bijdrage geleverd kan worden aan de commerciële inspanningen van de organisatie. Klantbinding door het ambassadeurschap. Accentuering van de toegevoegde waarde van deze diensten en/of producten voor klanten. Omgaan met bezwaren, relatiebehoud bij mening-verschillen en conflicten, het voorkomen van conflicten en het behouden van opdrachten.


Het aan de hand van opdrachten evalueren van de trainingsinhoud, controle op de praktische toepassingen en waar nodig verdieping

Wanneer?

11 EN 12 JANUARI 2023

Van  08.30 uur tot 16.30 uur. 

De inbegrepen aangeboden lunch is van 12.30 uur tot 13.00 uur.

Locatie

Kantoor SiS Training, Business Centre de Vliert
Victorialaan 15, gebouw C
5213 JG  's-HERTOGENBOSCH